Przygotowania do Świąt Wielkanocnych z Bacówką Towary Tradycyjne

Marzec to znak, że już za niedługo Święta Wielkanocne. Z tej okazji przygotowaliśmy specjalną ofertę, w której znajdziecie produkty, niezbędne do przygotowania koszyczka i tradycyjnego wielkanocnego śniadania.

Zapraszamy po znakomity żurek, zupę chrzanową, aksamitny majonez oraz przepyszne kiełbasy i wędliny, których nie może zabraknąć podczas świątecznego ucztowania.

Promocja ważna w dniach 1.03-11.04.2023 r. lub do wyczerpania zapasów. Oferta nie łączy się z innymi promocjami.

Pierogi ruskie 400 g

Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 13,50 zł 13.50
  ( 1 kg = 33,75 zł )
ilość + - op

towar niedostępny

Opis

Znakomite pierogi z farszem z białego sera, ziemniaków i cebuli. Wyrób garmażeryjny, gotowany.

Składniki: mąka pszenna, woda, ziemniaki 22%, cebula, ser 9% (z mleka), jaja świeże, olej rzepakowy, masło (z mleka), sól, przyprawy. Zawartość farszu nie mniej niż 30%.

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 683kJ/ 164kcal; Tłuszcz 3,5 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,5 g; Węglowodany 27 g, w tym cukry 1,5 g; Białko 6,1 g; Sól 0,86 g.

Pakowano w atmosferze ochronnej. Przechowywać w temperaturze 2-6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.

Pierogi ruskie

Każdy, kto choć raz samodzielnie przygotowywał farsz oraz ciasto na pierogi ruskie, a następnie ręcznie lepił kolejne sztuki, doskonale wie, jak czasochłonne jest to zajęcie. Po wielu godzinach żmudnej pracy pierogi znikają właściwie natychmiast — w końcu kto ich nie lubi? Jeśli tęsknisz za ich smakiem, jednak brak Ci czasu na wałkowanie ciasta i lepienie pierogów, sięgnij po gotowy wyrób garmażeryjny od Bacówki! Gwarantujemy, że się nie zawiedziesz!

Gotowe pierogi ruskie

Jak powstaje niepowtarzalny smak pierogów ruskich? Zgodnie z przepisem należy najpierw przygotować farsz, czyli ugotować i rozgnieść ziemniaki, pokruszyć twaróg oraz zeszklić pokrojoną cebulkę na rozgrzanym oleju. Wymieszane składniki w formie jednolitej masy następnie należy nakładać na wycięte z ciasta koła oraz lepić pierogi tak, by farsz nie wydostał się z nich podczas gotowania. Receptura może wydawać się skomplikowana, jednak przepis na przygotowanie gotowych pierogów z Bacówki jest o wiele prostszy! Wystarczy wyjąć je z opakowania i podgrzać w wybrany przez siebie sposób — w garnku z wrzątkiem, na patelni lub w kuchence mikrofalowej. Najsmaczniejsze są podawane z okrasą ze skwarkami oraz podsmażoną cebulką. Życzymy smacznego!

Ugotowane pierogi ruskie z Bacówki

Sekretem fenomenu pierogów ruskich jest ich prostota — niewielka ilość przypraw oraz powszechnie dostępne składniki. Jednak to właśnie proces przygotowywania farszu o odpowiednich proporcjach sera i ziemniaków, a także żmudne lepienie nadają potrawie szlachetności. Zachęcamy do spróbowania ugotowanych, starannie ulepionych pierogów ruskich z Bacówki. Dzięki naszym wyrobom garmażeryjnym możesz cieszyć się smakiem ulubionych dań bez wielogodzinnej pracy w kuchni. Zapraszamy do zapoznania się z pełną ofertą!

Dodatkowe informacje

Wymagana wysyłka w opakowaniu termoizolacyjnym z wkładem chłodniczym - Bacówka Frozen Tak

Zobacz też

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium