
- BLOG (0)
Wszak czy jest coś pyszniejszego niż chrupiące, apetycznie zarumienione kiełbaski z grilla? Zdecydowanie!
Polecamy też ogniste ogóreczki, wyśmienicie doprawiony krupniok gryczany, gotowy do wrzucenia na ruszt oraz klasyczne dodatki jak pachnący keczup z przetartych pomidorów.
Odpocznij z Bacówką!
Promocja ważna w dniach 02-31.05.2023 r. lub do wyczerpania zapasów. Oferta nie łączy się z innymi promocjami.
Podgrzybek brunatny marynowany 250 g
towar niedostępny
Opis
Polskie podgrzybki w aromatycznej zalewie octowej. Produkt pasteryzowany.
Składniki: podgrzybek brunatny 60%, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, gorczyca, cebula, marchew, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie.
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 190kJ/45 kcal; Tłuszcz 0,49 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,25 g; Węglowodany 8,5 g, w tym cukry 4,5 g; Białko 1,6 g; Sól <0,01 g.
Masa netto: 250 g
Masa netto po odsączeniu: 150 g
Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4°C.
Podgrzybek marynowany – król wśród grzybów
Podgrzybek brunatny jest jednym z popularniejszych gatunków polskich grzybów. Swoją sławę zawdzięcza nie tylko dostępności, ale przede wszystkim wspaniałemu aromatowi, który nadaje potrawom wyrazistego charakteru. Marynowany podgrzybek w zalewie octowej sprawdzi się jako składnik wielu tradycyjnych dań i przekąsek, takich jak sałatki jarzynowe, galarety czy szaszłyki. Podkreśli walory grillowanego mięsa oraz – co równie istotne – wspaniale smakuje solo. Naturalny skład zalewy pozwala nam oferować produkt wysokiej jakości, który oddaje wszystko to, co najlepsze w grzybach marynowanych. Zachęcamy do zakupu!
Dodatkowe informacje
Wymagana wysyłka w opakowaniu termoizolacyjnym z wkładem chłodniczym - Bacówka Frozen | Nie |