Fasolka po bretońsku 400 g





Opis
Wyrób garmażeryjny, gotowany, pasteryzowany. Sycące danie, doskonałe na szybki obiad lub ciepłą kolację - wstarczy podgrzać.
Składniki: woda, fasola 45%, kiełbasa wieprzowo - wołowa [mięso wieprzowe, mięso wołowe, tłuszcz wieprzowy, woda, błonnik ziemniaczany, skrobia, izolat białka sojowego, sól, przyprawy (gorczyca), cukier, przeciwutleniacz - askorbinian sodu, substancja konserwująca - azotyn sodu, stabilizator - polifosforany. Do wyprodukowania 100 g zużyto 101 g mięsa wieprzowego i 13 g mięsa wołowego], cebula, koncentrat pomidorowy, mąka pszenna, czosnek, sól, przyprawy (papryka, majeranek, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie), masło (z mleka), aromaty.
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 457kJ/ 110kcal; Tłuszcz 5,5 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,5 g; Węglowodany 6 g, w tym cukry 3 g; Białko 8,5 g; Sól 1,5 g.
Przechowywać w temperaturze od 2°C do 6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
Dodatkowe informacje
Wymagana wysyłka w opakowaniu termoizolacyjnym z wkładem chłodniczym - Bacówka Frozen | Tak |