Makaron zacierka 250 g
towar niedostępny
Opis
Makaron jajeczny ze świeżych jaj wybijanych ręcznie, bez barwników. Produkowany w Małopolsce.
Składniki: kaszka makaronowa pszenna, semolina (mąka z pszenicy durum), świeże jaja 21%, woda.
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1652kJ/390 kcal; Tłuszcz 3,3 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1 g; Węglowodany 77 g, w tym cukry 3,4 g; Białko 13 g; Sól 0,10 g.
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.
Dodatkowe informacje
Wymagana wysyłka w opakowaniu termoizolacyjnym z wkładem chłodniczym - Bacówka Frozen | Nie |
Opinie o produkcie (0)
Promocja cenowa ważna 1-31.10.2024 r. lub do wyczerpania zapasów. Oferta nie łączy się z innymi promocjami.
Zapraszamy na zakupy z dostawą do domu!