Skórka pomarańczowa w czekoladzie 100 g





Opis
Kandyzowana skórka pomarańczowa oblana czekoladą deserową.
Składniki: kandyzowana skórka pomarańczowa 53% [skórka pomarańczowa, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy (z pszenicy i kukurydzy), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: dwutlenek siarki], czekolada deserowa 46% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, aromat: wanilina], substancja glazurująca: guma arabska, szelak, syrop glukozowy, cukier. Czekolada: masa kakaowa minimum 43%. Może zawierać orzeszki ziemne, inne orzechy oraz mleko.
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1745kJ/416 kcal; Tłuszcz 14 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,5 g; Węglowodany 67 g, w tym cukry 66 g; Białko 1,8 g; Sól 0 g.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
Wymagana wysyłka w opakowaniu termoizolacyjnym z wkładem chłodniczym - Bacówka Frozen | Nie |